Soiree Diaries

Hej! Jag heter Josefine och är Salong Gulds frilansande make-up artist. Jag kommer med jämna mellanrum gästblogga här på Guldbloggen och tipsa om diverse sminkrelaterade saker. Idag har jag testat Pür Cosmetics nya palett Soiree Diaries.

Är det något jag älskar så är det ögonskuggspaletter som har alla färger man behöver för att göra en hel ögonsminkning. Med det menar jag att det dels ska finnas matta skuggor för att man ska kunna få en fin globlinje och dels skimrande eller glittriga skuggor att komplettera med. Soiree Diaries är precis en sådan palett. Den innehåller 12 skuggor varav åtta är matta (älskar det, så många att välja mellan!) och fyra är skimrande.

Pür Cosmetics Soiree Diaries

Bilden på paletten har jag lånat från purminerals.se.

På bilderna nedan ser ni en ögonsminkning där jag bara har använt Soiree Diaries. Jag har lagt Socialite som en transition shade, alltså en skugga som fungerar som en bas så att det blir lättare att blenda de andra skuggorna. I globlinjen har jag blandat Gala och Splurge för att skapa ett djup och i ”det yttre v:t”, alltså längst ut, har jag lagt Snazzy. På hela ögonlocket, men inte i globlinjen, har jag lagt den skimmrande Dazzle. Så enkelt och så fint!
Mascaran är min favorit och är också från Pür Cosmetics, Big look heter den. Gillar du volym och långa fransar är det den mascaran du ska ha! Både den och paletten finns på salongen och kostar 295 kr respektive 495 kr.

Sminkning med Pür Cosmetics Soiree Diaries
Sminkning med Pür Cosmetics Soiree Diaries

/Josefine