VÄRLDENS BÄSTA JOBB TACK VARE ER

Som många av er redan vet jobbar det nu bara en person på Salong Guld och det är jag, Mirjam. December är hos frisörer i allmänhet en hektisk period och hos mig som jobbar själv är det definitiv högt tryck och tiderna räcker tyvärr inte till alla.

Jag vill passa på att tacka alla mina lojala kunder som supportar salongen och väljer att stanna trots långa väntetider för bokningar. Jag vill tacka alla er som bokar ny tid när ni går och aldrig avbokar i sista minuten. Tusen tack till er som alltid pratar gott om Salong Guld och tipsar folk om att gå hit, ni är den bästa reklamen man kan få och er trovärdighet går inte köpa för pengar. Tack till alla på min väntelista, alla som väntar på svar på mail och framförallt tack till alla som suttit i min stol och lagt tid och pengar på Salong Guld. Det är på grund av er jag har världens bästa jobb.

Som om inte detta vore nog har mitt frisörjobb blivit med extrajobb! Sedan några månader tillbaka arbetar jag för mitt favorit-märke Davines som färgtekniker (eller regional trainer, Davines-språk). Det innebär att jag utbildar andra frisörer, med fokus på färg. En effekt av detta blir att jag inte alltid tillbringar mina arbetsdagar på Guldet utan åker land och rike (nåja, Västergötland och Halland) runt några dagar i månaden. Men jag hoppas kompensera bristen på tid med extra mycket kunskap och inspiration som kommer genom möten med andra frisörer och alla kurser jag själv får gå på. Då får ni, trogna kunder som väntar på något gott, förhoppningsvis Sveriges mest taggade frisör när ni väl sitter här i stolen.